torstai 11. elokuuta 2011

Tuottavaa sisältöä, kiitos!

Kaikki selittely on mielestäni turhaa, joten kerron Teille tämän suoraan. Olen ollut laiska ja kirjoittaminen on jäänyt. Nyt uskon löytäneeni jälleen ”mustetta kynääni” ja pyrin jakamaan täst’edes ainakin viikoittain mielestäni tuottavimpia ajatuksiani Sinullekin :-)

”Ihmisten innostaminen ja liikkeelle saaminen on helppoa – haasteenamme on heidän liikkeellä pitämisensä!” Näin kertoi minulle aikanaan muuan Riku Aalto, suomalaisen personal trainingin uranuurtaja. Tuossa lausahduksessa on totuuden siemen jos toinenkin. Suunnittelemattomuus ja lyhytjänteisyys ovat fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijatyössä – personal trainer -bisneksessä – kavalia kompastuskiviä.

Onnistuneessa hyvinvointivalmennuksessa ja muutosprosessissa kolme taikasanaa johtavat kohti neljättä. Tieto, toiminta ja tukeminen ovat asioita, joiden olen vuosien varrella havainnut olevan oikea tie kohti tuloksia. Oikeanlainen tieto ei lisää tuskaa, vaan on muutoksen avain, toiminta on ainoa asia, joka saa aikaan aitoa muutosta ja tukeminen matkanvarrella on välttämätöntä, koska motivaatiomme notkahtaa ennemmin tai myöhemmin. Tuloksia asiassa kuin asiassa voimme odottaa vasta suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen työn jälkeen. Onnistuneen muutosprosessin jälkeen tämä tuntuu yllättävänkin helpolta. Nyt voit ottaa ensimmäisen askelen kohti tavoitettasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti