tiistai 28. syyskuuta 2010

Matkalla hyvästä parhaaksi

Tervehdys arvoisa lukija,

Liikunta- ja hyvinvointiala on ollut jo pitkään suuressa murroksessa. Murros on antanut meille - alojemme huippuosaajille - mahdollisuuden nousta kehityksen ja menestyksen aallonharjalle.

Alan kuntokäyrä on ollut jo vuosia jyrkässä nousussa ja useimmat tulevan menestyksen kannalta kriittiset tekijät on saatu jo hyvin lähelle vaadittavaa tasoa. Kentällä riittää jo kosolti liikunta-alan substanssiosaamista mutta taloudellinen läpimurto antaa vielä odottaa itseään - se on kuitenkin jo ovella. Seuraavassa on resepti tulevaisuuden läpimurron saavuttamiseen:

- Valmistaudu! Tee kalenteriisi tilaa menestykselle, kehitä ajattelusi ja luo yhteisöösi välittävä voittamisen kulttuuri sekä voimakas heimohenki. Ole kärsivällinen.

- Kouluttaudu! Kehitä osaamistasi, tiedosta heikkoutesi ja vahvuutesi sekä innostu aidosti. Innostus tarttuu!

- Verkostoidu! Voittajia ovat he, jotka uskovat, että 1 + 1 = 2,25 tai enemmän. Verkostoituminen palkitaan. Se on itseasiassa onnistumisen tärkein edellytys.

- Vältä perisuomalaista kateutta! Usko ihmisiin. Jari Sarasvuo kehottaa kohottamaan yksittäisten ihmisten tunteen yhteen hiileen puhaltamalla tunnelmaksi. Jari ei puhu palturia. Nosta ympärilläsi olevia jalustalle - silloin myös he nostavat Sinua!

Tulevaisuuden mestarit rakastavat kehityksen kuivaa aavikkoa. Aavikon horisontissa siintävät jo vuoret ja kiipeämisen alkaessa teräksisimmässä kunnossa ovat he, jotka ovat jo aavikolla vaeltaessaan uskoneet saavuttavansa vuorenhuipun.

Viritä vastaanottimesi jatkossa tälle taajuudelle. Kirjoitetaan yhdessä menestystarinamme todeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti